Dhr. G.F. (Gijsbert) van de Water, Fractieleider VWB, Deil/Raadslid Gemeente West Betuwe

Verenigd West Betuwe vindt dat er een frisse wind door het gemeentehuis moet gaan waaien. Verandering, het roer moet om. “West Betuwe is een grote gemeente. Er is behoefte aan nieuwe frisse ideeën. Er is meer daadkracht nodig. Meer lef. Juist ook op de moeilijke dossiers. We hebben meer betrokken ambtenaren nodig en een vernieuwend en zichtbaar college. Laat andere partijen het maar eens doen. Wij  zijn er klaar voor”.

Verenigd West Betuwe wil graag de burgers van alle kernen helpen met woningbouw zodat winkels, scholen en andere voorzieningen ook op termijn open kunnen blijven. Vooral daar bouwen waar de voorzieningen nog zijn.

Verenigd West Betuwe wil op de grote risico volle dossiers  zoals de vervuiling in Spijk en de verbouwing van het gemeentehuis in deze bestuur periode  afronden binnen gestelde kaders.

De lokale partij Verenigd West Betuwe wil sluipverkeer uit de kernen houden (o.a. Waardenburg Geldermalsen en Beesd)zodat er minder verkeer in deze kernen is en er een veiligere leefomgeving komt. Daarnaast willen wij uitvoering gaan geven aan de kern agenda’s. Wij gaan voor duurzame en slimme oplossingen om dit samen met u direct aan te pakken. Wij zijn een puur lokale partij met een moderne visie en met zeer betrokken West Betuwse kandidaten. Wij vertegenwoordigen wat voor u van belang is. Verenigd West Betuwe is bereikbaar niet alleen voor de verkiezingen maar ook daarna. Verenigd West Betuwe is er voor U. Stem daarom op Verenigd West Betuwe Want je woont hier en niet in Den Haag.

Onze andere kandidaten