Mevr. Rita van Leeuwen-van Ewijk, nr. 4, Deil/Burgerlid VWB Gemeente West Betuwe

Mijn motivatie om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraad is omdat ik er nog vertrouwen in heb dat het beter kan in de lokale politiek. Mensen wantrouwen de politiek, ik ga daarom juist meedoen. En wel bij de lokale partij, Verenigd West Betuwe, die niet gebonden is aan dogma’s  zoals een landelijke partij dat wel is; een keuze die goed voelt. Ik kan me vinden in het partij programma waaraan ik heb meegewerkt. Het programma geeft de richting aan die Verenigd West Betuwe op wil. Er is een gevarieerde kwalitatieve kandidatenlijst tot stand gekomen met geïnteresseerde en betrouwbare mensen uit diverse kernen van de gemeente West Betuwe. Zij zijn ogen en oren voor wat er gaande is in hun omgeving. Verenigd West Betuwe met nu 2 zetels in de gemeenteraad kan met meer zetels nog beter het belang van de inwoners behartigen, knopen doorhakken en logge bureaucratie aanpakken dus iedere stem telt.

Onze andere kandidaten